Om oss

En kort introduktion av oss och vår bakgrund inom punkscenen följer nedan, för att ni, folket, ska veta vars vi så att säga, "kommer från". Vi försökte skriva om oss själva först men det kändes bara obehagligt, så vi kom fram till att vi istället skulle skriva om varandra. Bara så ni vet.

John Andersson
John kommer från Malå i södra Lappland och kom i kontakt med punkscenen genom skateboardkulturen vilket manifesterades i att han skrev NOFX på  sin första skinnpaj. Tack vare Internet lyckades John komma i kontakt med mer obskyra grenar av det stora punkträdet och fann snart att mangel var hans kall. Mob 47 spisades dagarna i ända på pojkrummet och hans första riktiga band, Amöba, existerade till stor del som en hyllning till manglets mästare. I Malå hann John sätta upp spelningar med Personkrets 3:1, Disconvenience, Auktion och Dodeskaden. Sen sin permanenta flytt till Umeå 2008 har John varit ett stående inslag i så gott som alla punkarrangemang i stan och huserar i banden Special People och Healthy Diet. För närvarande studerar John sociologi på C-nivå och har blivit riktigt vass på Foucault.

Torbjörn
Umeåsonen Torbjörn har varit aktiv i punkscenen sedan gymnasiet. Rollspel ledde till ett hårdrocksintresse som i sin tur ledde till att Torbjörn bekvämt gled in i den thrashvåg som sköljde in över scenen runt millenieskiftet. Av alla subgenrer till hardcore som florerar där ute så har Torbjörn ett gott öga för gammal amerikansk hardcore. Under en sejour på Island 2007 startades bandet Manboys som följde med hem till Umeå och blev Attitydproblem, där Torbjörn hanterade micken. Idag återfinns han bakom mikrofonen i hc-rävarna U.X. Vileheads och nystartade krossbandet Fukushima. På dagarna sitter Torbjörn på universitetet och lär sig om hur man kommunicerar, strategiskt.